do 18 januari 2018, 05:00 uur

Tieners beramen aanval op politie

Drie Turkse tieners uit Keulen, die dinsdag een mislukte poging deden om twee politieagenten te overmeesteren, wilden met hun dienstwapens een ‘heilige oorlog’ beginnen tegen Amerikanen in Duitsland. Dat meldt Het Parool.

De jongens, tussen de 15 en 17 jaar oud, zijn opgepakt en aangeklaagd wegens poging tot moord. Het Berlijnse dagblad B.Z. schreef dat zij in de politieauto machinepistolen hoopten te vinden, om een aanval mee uit te voeren op de Amerikaanse kazerne in Heidelberg.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 27 september 2008 om 12:23 pm uur.

    worden dit nou steeds meer de marokkanen van duitsland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl