do 18 januari 2018, 05:03 uur

Het zit Duitsland niet tegen

De Duitsers zullen met veel genoegen naar de knotsgekke ontknoping van de kwartfinale tussen Turkije en Kroatië hebben gekeken.In de halve eindstrijd stuit Duitsland woensdagavond in Basel op een zwaar gehavende Turkse ploeg.

Doelman Volkan is na zijn rode kaart in het duel met Tsjechië ook nog geschorst voor de halve finales.Daar kwamen in het duel met Kroatië drie geschorsten bij, aangezien Tuncay,Arda en Emre Asik tegen hun tweede gele kaart opliepen.

Verder zijn Servet, Tümer, Emre Belözoglü en Emre Güngör geblesseerd, hebben de Turken een slijtageslag van 120 minuten in de benen en heeft Duitsland, dat geen geschorsten kent, een dag langer rust.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl