vr 19 januari 2018, 12:41 uur

Rebellen bestoken Turks gebouw

Rebellen hebben in het zuidoosten van Turkije een raketaanval uitgevoerd op een appartementencomplex waarin agenten en hun gezinnen wonen. Er vielen vijf gewonden. Dat heeft de Turkse politie zaterdag bekendgemaakt.

De vrouw van een agent raakte zwaargewond bij de aanval in de stad Yuksekova, bij de grenzen met Iran en Irak. Ook een agent raakte gewond. De aanval had plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag.Er is 1 reactie

  1. Uncap
    Geplaatst op 16 juni 2008 om 1:35 pm uur.

    Rebellen??? Naar mijn weten zijn het nog altijd terorristen. Of is de Al -Qaeda ook een rebellen beweging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl