wo 17 januari 2018, 06:02 uur

Syrië krijgt Golanhoogte terug

Syrië heeft van Israël de toezegging gekregen dat het de in 1967 door Israël bezette Golanhoogte terugkrijgt. Die toezegging is gedaan tijdens recente indirecte gesprekken tussen de twee naties, welke op initiatief van de Turkse diplomatie op gang is gebracht.

Dit zei de Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Muallem woensdag op bezoek in Bahrein. Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde woensdag berichten dat het via indirecte gesprekken bemiddelt tussen Israël en Syrië. Beide partijen willen die volgens Ankara voortzetten “met een open geest en met goede wil”.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl