ma 18 december 2017, 17:46 uur

Hassan’s Angels: gewilde rolmodellen

Inci Pamuk en Elvan Akyildiz doen aan cabaret, zijn van Turkse afkomst en trekken door het land met een programma vol ‘goed nieuws over allochtonen’. De twee, beter bekend als Hassan’s Angels, hebben het daarbij over de grote thema’s van deze tijd: integratie en polarisatie.

Culturele diversiteit en hoe daarmee om te gaan – dat is altijd een flinke inspiratiebron geweest voor Hassan’s Angels. In 2001, in hun eerste programma Het gaat om het innerlijk, haalden ze van alles overhoop. Van zinloos geweld tot het gemengde huwelijk en de dunne scheidslijn tussen tolerantie en onverschilligheid.

Die lijn trokken ze in 2005 door in het programma Schijn en nu opnieuw in de show Goed Nieuws Uit Nederland.

In het Algemeen Dagblad een uitgebreid artikel over de Hassan’s Angels.Er is 1 reactie

  1. hoppala
    Geplaatst op 1 april 2008 om 4:57 pm uur.

    wat is er zo gewild aan. stelletje feminiten op toernee met veel zelfspot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl