wo 17 januari 2018, 19:04 uur

Grieken redden Turks vrachtschip

De Griekse kustwacht heeft in zware storm een schip met bijna 300 opvarenden gered. Het Turkse vrachtschip raakte in de problemen voor de westkust van het Griekse schiereiland Peloponnesos. Aan boord zat een grote groep vluchtelingen, die vanuit Turkije naar Italië probeerde te komen. De nationaliteit van de vluchtelingen is onbekend meldt Radio Nederland Wereldomroep.

Het schip, de Akdag, kreeg zaterdagavond te maken met een defect aan de motor. Reddingspogingen mislukten aanvankelijk keer op keer door de barre weersomstandigheden. Pas tegen de ochtend slaagde de Griekse kustwacht er in de Akdag op sleeptouw te nemen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl