wo 17 januari 2018, 04:17 uur

Honderden bij stille tocht Rahman

Honderden vooral Turkse Rotterdammers hebben gisteren meegelopen in een stille tocht door de Rotterdamse wijk Feijenoord en daarmee hun afschuw geuit over de moord op Rahman Ari. De 18-jarige werd ruim twee weken terug doodgestoken nadat hij een leeftijdsgenoot aansprak op het stelen van een fiets.

Met spandoeken met teksten als Geen plaats voor agressie en Stop zinloos geweld maakten de deelnemers de aanwezige politici, onder wie de Rotterdamse wethouders Kriens en Karakus, duidelijk dat de maat vol is.

De deelgemeente kwam vorig jaar uit een studie van het Nederlands Studiecentrum Criminaliteits en Rechtshandhaving (NSCR) nog uit de bus als een van de moordzuchtigste.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl