do 18 januari 2018, 05:01 uur

Gasaanvoer naar Turkije gestremd

Een explosie en daarop volgende brand in een pijpleiding in het Iraanse grensgebied bij Turkije heeft de aanvoer van gas naar Turkije stilgelegd. Dat hebben de Turkse autoriteiten vrijdag gezegd. Volgens de Iraanse ambassade in Ankara is de explosie het werk van Koerdische rebellen.

Het Turkse persbureau Anatolia meldde dat de explosie zich donderdagavond voordeed in de Iraanse grensplaats Bazargan, ongeveer een kilometer van de grens met Turkije. Turkse vrachtwagenchauffeurs zeiden sirenes en ambulances te hebben gehoord die op weg waren naar de plaats van de explosie. De brand zou pas vrijdagochtend zijn bedwongen.Er is 1 reactie

  1. ab.
    Geplaatst op 29 september 2006 om 4:13 pm uur.

    Turkije moet toch echt een keer begin maken, met alle potentiele (PKK)koerden te gaan vergassen.
    Anders komen we nooit van dat gespuis af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl