Gasaanvoer naar Turkije gestremd

1
2

Een explosie en daarop volgende brand in een pijpleiding in het Iraanse grensgebied bij Turkije heeft de aanvoer van gas naar Turkije stilgelegd. Dat hebben de Turkse autoriteiten vrijdag gezegd. Volgens de Iraanse ambassade in Ankara is de explosie het werk van Koerdische rebellen.

Het Turkse persbureau Anatolia meldde dat de explosie zich donderdagavond voordeed in de Iraanse grensplaats Bazargan, ongeveer een kilometer van de grens met Turkije. Turkse vrachtwagenchauffeurs zeiden sirenes en ambulances te hebben gehoord die op weg waren naar de plaats van de explosie. De brand zou pas vrijdagochtend zijn bedwongen.

1 REACTIE

  1. Turkije moet toch echt een keer begin maken, met alle potentiele (PKK)koerden te gaan vergassen.
    Anders komen we nooit van dat gespuis af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here