Wilders: ‘Geen Turk meer Nederland binnen’

1
32

wilders2016

Na ‘minder, minder, minder, Marokkanen’ lijkt Geert Wilders nu wel te zeggen ‘minder, minder, minder, Turken’. Wilders vindt namelijk dat er in Nederland geen Turken meer binnen mogen komen. Tijdens een debat vandaag in de Tweede Kamer zei de PVV-leider: “Dicht die grenzen. Geen Turk er meer in”.

Hij reageert hiermee op een groep Turkse Nederlanders die na de mislukte staatsgreep in Turkije medio juli op de Erasmusburg in Rotterdam met Turkse vlaggen stond te zwaaien. ,,Het zijn geen Nederlanders”, aldus Wilders. Hij omschreef ze als een vijfde colonne.

Kamerlid Fatma Koser Kaya reageerde via Facebook op de uitspraak van Wilders:

Get over it Wilders, we zijn Nederlanders en we blijven hier, de advocaat, de agent, de verpleegkundige, de arts, de arbeider aan de lopende band, de lerares, de schoonmaakster, de politicus allen met een andere achtergrond. Allen dagelijks aan het werk voor dit land! Ik heb het helemaal gehad met kortzichtige politici, met angstzaaiende lieden, die dit land, mijn land, simplistisch verdelen in jullie deugen niet en wij wel. De toekomst van dit land maken wij met zijn allen, u, ik en de hardwerkende mensen met vele achtergronden. Maar u, mijnheer Wilders, u verdeelt en ik verbind!

1 REACTIE

  1. IK VIND HET MAAR RAAR HOOR VAN DE HEER WILDERS MET IEDERE KEER DIE UITSPRAKEN ROT OP GA WEG NAAR JE EIGEN LAND, ALTIJD ZO MAKKELIJK OM DAT TE ZEGGEN Hij KIEST ALTIJD DE MAKKELIJKE WEG, EN MET DEZE MAKKELIJKE WEG KOMT HIJ OOK EENS ZO GOED IN DE MEDIA
    OVERAL KOMT WILDERS DIT WILDERS ZEGT DAT ,MIJN VRAAG HEEFT HIJ NIET GESTUDEERD EN ZIT ZO IEMAND IN DE WEET IK VEEL PARTIJ IK BEN EEN TURKSE EN SINDS 1965 IN NEDERLAND Woonachtig in die tijd waren we echte buitenlanders toen we kwamen hoe modern we ook waren het was een andere tijd die tijd is voorbij, omdat niet alleen Nederland buitenlanders heeft maar elke land heeft buitenlanders ik vraag me af of die buitenlanders die in turkije en in welk ander werelddeel leeft ook bij ieder geruchtmakend iets op moeten rotten. ik zeg tegen de heer wilders zoek niet de makkelijkste weg om in de media te komen je bent alleen maar een robot iedere keer rotop rotop te zeggen maar neem nu eens maar de heft in eigen handen doe er iets mee misschien bereik je wel wat in het leven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here