Lezing: “Vrijheid en Democratie in het Nieuwe Turkije”

0

lezingOp dinsdag 16 september organiseert de Turkse Studenten Vereniging Anatolia haar eerste lezing van het jaar getiteld: “Vrijheid en Democratie in het Nieuwe Turkije”. De spreker van de avond is Turkije correspondent Marc Guillet.

De heer Guillet zal ingaan op de gevolgen van de uitslag van de presidentsverkiezingen en de nieuwe ontstane politieke scenario’s, vervroegde parlementsverkiezingen, nieuwe grondwet, de toekomst voor CHP, MHP, HDP en uiteraard de toekomst van vrijheid en democratie in Turkije.

In zijn presentatie gaat Marc op een onpartijdige manier in op de strijd voor vrijheid en democratie in Turkije in historisch perspectief, met aandacht voor de positieve en negatieve ontwikkelingen in het ‘Nieuwe Turkije’.

Datum: dinsdag 16 september
Locatie: zaal 4A00, hoofdgebouw van Vrije Universiteit
Aanvang: 18:30
Voertaal: Nederlands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here