Kritiek AKP op gebruik mediaplatform Twitter

3
4

twitrDe regeringspartij van de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan, de partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (AKP), beschouwt het sociaal mediaplatform Twitter als deel uitmakend van een internationale samenzwering tegen de AKP. Dat meldt de Arabische nieuwszender al-Arabija.

Volgens premier Recep Tayyip Erdogan proberen mensen binnen het land, media en buitenlandse machten om de Turkse economie te dwarsbomen. Daar wordt o.a. Twitter voor gebruikt.

Ook de Turkse vicepremier Bülent Arinç uitte in een toespraak kritiek op ministers en adviseurs van de regerende AKP die veelvuldig gebruik maken van Twitter. Arinç riep vaak twitterende ministers en adviseurs op om te stoppen met ”dag en nacht” te twitteren.

3 REACTIES

  1. Wat een nieuws..

    Twitter hoort bij de lobby zegt Erdogan volgens al aribija..
    Zegt dit nou iets over Erdogan of over diegene die nieuws zonder bronnen maar klakkeloos even over neemt..

    Vervolgens, ook de Turkse vicepremier bulent….

    Die “ook” heeft betrekking tot het vorige gebeuren terwijl je in het volgende juist totaal iets anders verwijst.. Dus, al met al ben ik nu zeker.. De plaatser van deze artikelen is geen hoogopgeleide verslaggever.. Integendeel, denk juist dat het komt van hun die geen echt werk kunnen leveren..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here