Apple naar Turkije voor tablet-programma

1
4

appleLeidinggevenden van Apple zijn in gesprek gegaan met de Turkse president Abdullah Gül over een tablet-programma van Turkije. Het land wil 15 miljoen tablets verspreiden onder Turkse schoolkinderen. Apple is uiteraard geïnteresseerd deze tablets te leveren en is hierover dan ook in gesprek gegaan met de Turkse president meldt macworld.nl.

Onder andere Apple’s vice president voor educatie John Couch(rechts op de foto) is naar Turkije afgereisd om verschillende onderwerpen met de Turkse president te bespreken. Apple richt zich steeds meer op Turkije als afzetmarkt voor zijn productie. Het bedrijf lanceerde in december de iTunes Store in het land, waardoor Turken nu muziek en films kunnen aanschaffen bij Apple.(Via: macworld.nl)

apple2

1 REACTIE

  1. Als turkije hierop ingaat zijn ze dommer dan ik dacht. Er zijn zat turkse technologie bedrijven die op basis van android een prima tablet kunnen ontwikkelen. Maar jah turkije staat er bekend om zijn ziel goedkoop te verkopen. Nooit iets in eigen hand te houden. Daarom word turkije ook nooit serieus genomen door welk land/bedrijf dan ook. Wannabe supermacht die niet eens de moeite neemt om 15 miljoen tablets zelf te maken. Dat zou een turkse bedrijf gelijk op de kaart zetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here