Ambitieuze openingsscène James Bond in Istanbul

0
7

“We zijn hier omdat het een geweldige stad is. Ik denk dat we, met wat we in huis hebben, het beste van Istanbul en Turkije kunnen halen zonder in clichés te vallen”. Aldus regisseur Sam Mendes tijdens een persconferentie naar aanleiding van het uitkomen van de nieuwe James Bond film ‘Skyfall’. Onder andere de Turkse stad Istanbul is het decor van de openingsscène van alweer de 23ste james Bond film.

“We bezochten Turkije om een fantastische openingsscène voor elkaar te krijgen. Alle filmlocaties zijn erg gevarieerd door de drukke pleinen en markten” aldus de regisseur. Maar er is niet alleen gefilmd in Istanbul, ook andere locaties over het hele land zijn gebruikt voor de film zoals Adana, het Zuid-oosten van Turkije en de Mediteraanse kust.

“Het is een groot plezier om hier te zijn, zo een mooie en gastvrije plek. De Turkse mensen verwelkomden ons met open armen” aldus hoofdrolspeler Daniel Craig zelf. De eerste beelden van Craig in actie in Turkije zijn inmiddels online. Bekijk hieronder spectaculaire Skyfall scènes en achter de schermen beelden die nog niet eerder vertoond zijn:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here