Lijk in kofferbak van Turkse crimineel

1
43

De man die op 3 oktober dood is gevonden in de kofferbak van een uitgebrande auto langs de A58 in Brabant, blijkt de bekende Turks-Amsterdamse crimineel Senol Tuna. Hij werd veroordeeld voor doodslag op een drugshandelaar, maar uiteindelijk vrijgesproken als medeverdachte van Willem Holleeder.

Zijn identiteit werd dinsdag bekend na dna-onderzoek. Het rechercheteam gaat uit van een liquidatie. Het vermoeden bestaat dat Tuna vanwege een Amsterdamse kwestie is vermoord. Maar het gehele verhaal kent de politie nog niet.

De recherche heeft Tuna het belangrijkste deel van zijn volwassen leven beschouwd als een beroepscrimineel. Hij werd onder andere in verband gebracht met drugshandel, geweldpleging, afpersing en doodslag. Tuna werd ook geruime tijd gezien als een bodyguard van Willem Holleeder aldus AT5.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here