“Wilders begrijpt niets van Turkije”

3
1

De leider van de PVV “begrijpt niets van Turkije en hij begrijpt niets van de Europese waarden”. Met deze woorden haalde de Turkse minister Ahmet Davutoglu (Buitenlandse Zaken) gisteren uit naar Geert Wilders zonder deze bij naam te noemen meldt Het Financieele Dagblad. De Turkse bewindsman zette Wilders op zijn nummer naar aanleiding van de vraag wat hij vond van Wilders’ uitspraak dat Turkije een totalitaire staat is.

“Iemand die Turkije een totalitaire staat noemt, is duidelijk niet ingevoerd in de terminologie. Ik voel me niet geroepen om op dergelijke uitspraken in te gaan”, aldus Davutoglu. ‘Onze partner is de Nederlandse regering, andere partijen zijn niet relevant’, zo voegde hij er aan toe.

Lees verder in het Het Financieele Dagblad.

3 REACTIES

 1. IEDEREEN MASSAAL WEG UIT NEDERLAND !!!

  WILDERS GAAT ZELF SCHOONMAKEN !!

  ALS ALLE BUITENLANDS (MOSLIMS) GELIJK VERTREKKEN GAAT DE HELE ECONOMIE OP Z’N GAT !!!

  MOET JE KIJKEN HOE LIEF HIJ DAN GAAT DOEN!!!

 2. Geert roept vandaag dit over de Turken,en morgen sus over de Arabieren en volgende week weer wat anders over de Marokkanen.En dat alles om de het negatieve Turk en Marokkaan sentiment aan te wakkeren.Laat deze man eens een keer gaan kijken in Turkije dan zal hij zien dat zijn opvattingen nergens opslaan.Hopelijk blijven er wel moslims in Nederland anders zal het niet lang duren dan gaat Wilders iets roepen over Friezen dat ze geen fries meer mogen spreken.Beter is negeren van die man dan reageren.

  Turkije fan

 3. Goh die Geert Wilders mag wel in zn handjes knijpen.Zonder de Turken en Marokkanen heeft hij niets te mekkeren en had hij zonder baan gezeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here