Turkse schadeclaim tegen Jennifer Lopez

2
4

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft zich in de nesten gewerkt door eerst een concert op het Turkse deel van Cyprus toe te zeggen, om zich op het laatste moment terug te trekken. Met het optreden zou Jennifer een hotel openen op het Turkse gedeelte van het eiland. Het evenement stond gepland voor 20 Juli.

“Het afzeggen van het concert is niet gedekt in het contract dat ze met ons heeft getekend”, aldus de woordvoerder van het Turkse bedrijf. De Turkse eigenaar van het hotelcomplex start een procedure om 35 tot 40 miljoen dollar schadevergoeding te krijgen van Lopez.

2 REACTIES

  1. […] De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft zich in de nesten gewerkt door eerst een concert op het Turkse deel van Cyprus toe te zeggen, om zich op het laatste moment terug te trekken. Met het optreden zou Jennifer een hotel openen op het Turkse gedeelte van het eiland. Het evenement stond gepland voor 20 Juli meldt TurksNieuws.nl. […]

  2. Beetje heel erg dom van het management van Jennifer. 20 juli is de feestdag waarop in de TRNC de interventie van Turkije met zang & dans wordt gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here