TANS Talent Award voor Karsu Dönmez

0
17

Zangeres en pianiste Karsu Dönmez heeft de TANS Talent Award gewonnen, een prijs voor talentvolle personen die positief bijdragen aan de beeldvorming van de multiculturele samenleving. Dat heeft Stichting TANS, een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van het talent van jongeren die behoren tot etnische minderheden, bekendgemaakt.

Dönmez begon haar muzikale carriere met optredens in het Turkse restaurant van haar vader. Inmiddels heeft ze ook al opgetreden in onder meer het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam en Carnegie Hall in New York. De zangeres bereidt zich momenteel voor op de toelatingsexamens van het conservatorium. Haar stem wordt vergeleken met die van Norah Jones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here