Geert Wilders naar Turkije

16
3

Geert Wilders gaat van 4 tot 9 januari 2010 naar Turkije. Hij bezoekt het land als lid van een delegatie van de Tweede Kamer meldt De Telegraaf. Volgens de krant gaat Wilders daar uit leggen waarom Turkije niet welkom is in de Europese Unie. Het is voor het eerst sinds de film Fitna dat Wilders naar een islamitisch land gaat.

Lees ook: ‘Wilders reist met Kamerdelegatie naar Turkije‘ (NRC Handelsblad)

16 REACTIES

 1. wilders is volslagen idioot,weet niets van turkye.denkt hij nu werkelijk dat dit de manier is om met turken om te gaan?die bleekwater kop denkt zeker dat turkye op nederland of het bijna falliete europa zit te wachten.gelukkig kunnen ze daar steeds meer hun eigen broek ophouden ook dankzij het toerisme,dat mensen gelukkig een heel ander beeld geeft gr peter

 2. het beste wat men zou kunnen doen is hem helemaal gastvrij ontvangen. ondanks de modder die hij gooit, de al te grote veralgemeniseringen en vooroordelen die hij uitzweemt etc, op inhoud op hem ingaan, hem nog een thee aanbieden en weer vaarwel wensen…niets doen wat hem uitkomt i.v.v. niet laten spreken of boos reageren. dit soort mensen die varen daar alleen maar wel bij…

  en voor al diegenen die denken dat Turkije nu en in de toekomst zonder lange termijn visie gericht op Europa en het westen verder kan. lees a.u.b. even een boek i.p.v. alleen maar de gekjleurde Turkse dagbladen die yandas of taraf zijn. want er is simpelweg geen mogelijkheid in Turkije om op basis van kranten een objectieve mening te hebben. zelfs niet als je er 10 leest en daar een middenweg in zoekt! kan simpelweg niet!

  En over al die geleerden die denken dat ze geleerden zijn hebben we het ook niet. helaas is het een land dat 20 jaar lang alleen maar onderzoekssibsidies gaf aan onderzoek waarin je de officiele leer kon bevestigen. gelukkig waait er mogelijk een andere wind! maar de genereaties tot nu toe, en dan vooral zij die emotioneel reageren op Turkse politiekl, vergiftigs met mening en denkbeelden i.p.v. feiten die los staan van consequenties en meningen! want die zijn er toch altijd!

 3. hallo geerd wilders weet niet waar die mee bezig is als die zo door gaat komt die bij de wereld van theo van gogh te recht waar hij nou is

 4. Kamer.. ik hoop het ook van harte dat de welbekende gastvrijheid van Turkije gezien wordt en dat is alleen maar boter op het hoofd van degene die ongastvrijheid uitstraalt, Wilders én zijn hele beweging en volgelingen!
  Ik kan mij trouwens niet voorstellen dat ook in Turkije al niet bekend is dat Wilders het aparte geval in ons democratisch bestel is waar je pas vanaf komt als hij moet gaan mee regeren 😉 dan moet je tenslotte méér doen dan alleen maar roepen vanaf de zijlijn.
  Hoop dat hij weinig of geen aandacht krijgt.. laten bléren en negeren maar in ieder geval geen ‘slachtoffer’ laten worden.

 5. PERFECT
  Dat dat nooit bij ons is opgekomen.
  Nu kunne we zijn publiciteit gebruiken voor een ander doel. Nooit gedacht dat deze gast iets goeds voor ons kon betekenen.
  In plaats van de zijlijn te schreeuwen dat Turkije de EU niet in mag gaat deze gast ernaartoe om het die mense duidelijk te make.
  Dit moet toegejuicht worden, zodat ze in Turkije de kiezers niet meer kunnen voorliegen dat TR ooit de EU binnenkomt. Gewoon hard met de neus op de feiten. Dat ze zich maar eens met belangrijkere dingen gaan bezighouden dan kontenlikken bij het westen.
  Wilders for life! Als hij voorelkaar krijgt dat ze in Turkije de hoop op de EU laten vieren, stem ik PVV

 6. Beste Ziya.. vind je het nu beter dat Turkije uit de EU blijft ómdat het westen nix is óf omdat een land wat bij het westen (lees EU) hoort sommige dingen moet aanpassen (lees wat jij noemt kontlikken).
  Enne groot Turkije hoeft dat niet te doen volgens jou.. nou hoop op het oosten dan, dan zul je is zien hoe je moet aanpassen daar. Jullie, soms misplaatste, trots brengt maar narigheid dan saamhorigheid!

  Enne wat fijn voor ons hier ;), ik bedoel Nederland een keer Ziya want daar woon je kennelijk, dat je een man als Wilders mee wilt helpen om ‘groot’ te worden alleen uit Turks eigenbelang!
  Hij brengt geen fijne boodschappen over andere culturen en moslimgeloof.. dus denk nog is goed na.. en niet ALLEEN over Turkije!

 7. Wilders, ik snap niet waar hij mee bezig is hoor, soms heeft hij wel goede ideeen maar dit slaat alles, mijn vriend woont in turkije en zolang wilders bijft demonstreren, kan hij nooit hierheen komen:(:(
  Je moet de buitenlanders uit nederland gooien die zich naat aanpassen en niet nederlands kunnen of willen kunnen.niet zeggen:geen EU voor turkije, belachelijk

 8. waarom een vakantie huis in turkije er is al een vakantie huis in de HEL gereserveert voor jou,
  ik hooop insAllah dat turkiye j0u niet aanneemt iin turkije

 9. ik snap niet waarom de turken het allemaal maar steeds pikken, die beledigingen.
  als ik de turkse regering was zou ik de onderhandelingen direct afkappen en de banden met het oosten aanhalen.

 10. Wilders is gek!
  En trouwens, als Turkije goed genoeg is voor de Douane-Unie, het EG verdrag en tevens goed genoeg is voor Amerika, waarom dan niet voor de EU? En dan wel landen als Bulgarije enz toelaten………… daar hoor je Meneer Wilders niet over…………..

 11. betul Sumeyra … Dat begrijpt hij toch niet :)) Want ik neem aan dat hij ateist is en wat verwacht je van een ateïst ? hij gelooft toch niet in waarden en normen.. laat staan liefde en gastvrijheid enz.. Arme vent… oh wat arm!!!!

 12. geert wilders is gestoord.heel mijn klas is tegen geert wilders.ik hoop dat hij EU uitgezet word.dit is toch niet normaal wat hij doet.ik wou dat hij niet bestond dan was er nooit ruzie over de islam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here