Turks toeterconcert in steden

0
3

In diverse steden, waaronder Den Haag en Rotterdam, rijden na de overwinning van Turkije op Kroatië talloze auto’s met Turkse supporters luid toeterend over straat. Mensen zwaaien met vlaggen uit hun wagens. Soms hangen ze half uit hun voertuig.

Vooral in de Haagse Schilderswijk gingen veel Turken de straat op, schrijft De Telegraaf. De politie is prominent aanwezig. De Vaillantlaan, een centrale weg in de wijk, is grotendeels voor het verkeer afgesloten. Ook de fontein bij de Coolsingel in Rotterdam staat vol met Turkse Rotterdammers.

“We zijn nu één van de belangrijkste voetballanden. Ons volk kan trots zijn”, jubelde bondscoach Fatih Terim nadat zijn Turkije van Kroatië had gewonnen na het nemen van strafschoppen.”Wat ons vandaag is overkomen, gebeurt maar één keer in je leven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here