DutchVersity in de Heineken Music Hall

0
3

DutchVersity is een initiatief om alle diversiteiten binnen Nederland op een positieve manier te belichten. Comedy, Entertainment, Horizon verbreding en nog veel meer komen samen in dit groots opgezette evenement. De rode draad tijdens dit evenement zal voornamelijk comedy zijn.

Onder andere Jörgen Raymann, Cheb Kaled, ISH, Lange Frans & Baas B gaan hier hun ding doen. Verder zal de Martin Luther King Award voor het eerst buiten de VS worden uitgereikt. Deze zal worden uitgereikt door Mr. Martin Luther King 3rd, de oudste zoon van Martin Luther King.

Na afloop van het evenement zal er een marktplein zijn waar op een zeer unieke manier bedrijven en mensen bijeen komen; DutchVersity brengt natuurlijk kansen voor bedrijven, immers er zijn nieuwe markten.

DutchVersity 29 mei in de Heineken Music Hall

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here