zo 17 december 2017, 20:44 uur

Turkse luchtvaartmaatschappij werft Nederlandse piloten

sunDe Turkse luchtvaartmaatschappij SunExpress werft Nederlandse piloten bij vliegopleiding Stella aviation in Beek. Dat meldt de Limburgse zender L1. Recruiters van SunExpress zijn bij de vliegacademie op Maastricht Aachen Airport op bezoek geweest om uit 58 kandidaten een selectie te maken voor een baan als piloot.

Het is voor de vijfde keer dat de Turkse luchtvaartmaatschappij piloten werft bij de luchtvaartschool. Het is nog onbekend hoeveel piloten er daadwerkelijk worden aangenomen aldus de zender.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl