do 18 januari 2018, 12:29 uur

Turkije zal moeten wachten op inzet Patriot raketten

Het inzetten van de Patriot luchtverdedigingssystemen van de Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) voor Turkije, kan nog enkele weken duren. De raketten moeten namelijk naar Turkije worden verscheept of worden ingevlogen en dat kost de nodige tijd, zegt een woordvoerder van de commandant der Nederlandse strijdkrachten tegen het Reformatorisch Dagblad.

Turkije heeft de NAVO gevraagd om bescherming van Syrië door de Patriots. Nederland kan in één week tot twee weken tijd drie vuureenheden leveren welke gestationeerd zijn op de luchtmachtbasis De Peel schrijft het dagblad.

Overigens; het afvuren van een Patriot is een kostbaar grapje. Elke raket kost 2 miljoen euro. Lees verder in het Reformatorisch Dagblad.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl