ma 22 januari 2018, 03:37 uur

Premier Turkije doet oproep Syrië niet te steunen

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft Rusland, China en Iran opgeroepen hun steun aan het regime van Syrisch president Bashar al-Assad te beëindigen. Hij deed de oproep in een speech op een congres van zijn Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (AK Parti).

Rusland en China, beiden permanente leden bij de VN met vetorecht, blokkeerden tot op heden iedere resolutie voor dwingende maatregelen van de de VN-Veiligheidsraad tegens het Syrische regime meldt Het Laatste Nieuws. Turkije kiest duidelijk de kant van de Syrische rebellen en eiste het vertrek van Assad. Lees verder…Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl