do 18 januari 2018, 13:43 uur

Onderzoek gevechtsvliegtuig levert geen sporen explosieven op

Het Turkse leger heeft tot nu toe geen sporen van explosieven kunnen vinden op de restanten van een gevechtsvliegtuig dat op 22 juni in de Middellandse Zee stortte. Het leger heeft een deel van het wrak naar boven gehaald voor onderzoek. Andere wrakstukken worden op de bodem van de zee onderzocht meldt De Telegraaf vandaag.

Een veiligheidsexpert zei in de Turkse krant Haberturk dat het mogelijk is dat de piloot de Syrische luchtafweer heeft willen ontwijken en toen de controle over het toestel heeft verloren. Ook wordt in andere Turkse media gespeculeerd over een technisch mankement. Lees verder in De Telegraaf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl