di 16 januari 2018, 20:42 uur

Turkse regering betuigt spijt over aanval

De Turkse regering heeft vrijdag spijt betuigd over een luchtaanval die woensdagavond 35 burgers doodde vlak bij de Iraakse grens. De strijdkrachten dachten dat ze strijders van de extremistische Koerdische beweging PKK in het vizier hadden, maar dat bleek al snel een vergissing.

President Abdullah Gül en premier Recep Tayyip Erdogan spraken van ‘de pijn die het hele land voelt door het onbedoelde, ongelukkige en treurige voorval’. Bij de luchtaanval vonden overwegend jonge streekbewoners die brandstof smokkelden, de dood. (Bron/Lees verder: Volkskrant.nl)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl