wo 17 januari 2018, 00:18 uur

Syrië: ‘infiltratiepoging uit Turkije mislukt’

Syrië heeft een poging van ,,terroristen” om vanuit Turkije het land binnen te dringen verijdeld. Dat heeft het Syrische persbureau SANA dinsdag gemeld. Deze ,,terroristen” zouden maandagavond hebben geprobeerd de Syrische provincie Idlib binnen te komen. Grenswachten zouden dat hebben voorkomen meldt het ANP.

Bij de gevechten zouden 35 gewapende binnendringers gewond zijn geraakt. Zij zouden met auto’s naar Turkije zijn teruggebracht. Het Vrije Syrische Leger, dat bestaat uit deserteurs uit het Syrische leger, opereert vanuit Turkije en steunt de oppositie tegen het bewind van de Syrische president Bashar al-Assad.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl