di 16 januari 2018, 09:00 uur

Frank Rijkaard naar Galatasaray

De Turkse club Galatasaray heeft Frank Rijkaard aangesteld als nieuwe coach. Dat heeft de formatie vrijdag bekendgemaakt op de website. De Nederlandse trainer van Surinaamse afkomst volgt Bülent Korkmaz op, die twee dagen geleden zijn ontslag indiende. Korkmaz was nog geen half jaar werkzaam in Istanbul.

Rijkaard, oud-speler van onder meer Ajax en AC Milan, was tot 2008 werkzaam bij Barcelona. Sindsdien had hij geen club. De benoeming van Rijkaard is verrassend, aangezien Turkse media er vanuit gingen dat Co Adriaanse of voormalig Real Madrid-trainer Juande Ramos de belangrijkste kandidaten waren om Korkmaz te vervangen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl