do 18 januari 2018, 13:53 uur

Geen onderzoek naar discriminatie Cafébaas

Justitie zal niemand vervolgen voor de mogelijke discriminatie van Sener Koçer, de Turkse eigenaar van een snackbar en café in Oud-Beijerland. Ook wordt geen strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Koçer had aangifte gedaan, omdat hij naar eigen zeggen te horen kreeg dat bewoners geen ‘kankerturk’ in hun buurt wilden, schrijft het Algemeen Dagblad.

Koçer is teleurgesteld over het besluit en kondigt aan bezwaar te zullen maken. „Kennelijk is het tegenwoordig normaal om ‘kankerturk’ te zeggen’’ zegt hij in de krant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl