PVV Dordrecht wil moskeeën niet sluiten

0
150
PVV Dordrecht wil moskeeën niet sluiten

PVV Dordrecht wil moskeeën niet sluiten

Het is alom bekend dat Geert Wilders moskeeën wil sluiten en korans in beslag wil nemen, desnoods met de hulp van de politie. Maar anders dan dat Wilders roept, wil de PVV in Dordrecht geen moskeeën sluiten. “Maar we willen er ook geen nieuwe bij”, zegt lijsttrekker Dan van Leeuwen maandag tegen RTV Rijnmond.

Van Leeuwen zegt in Dordrecht voor een constructieve stijl en een opbouwende manier te kiezen. “We willen die mensen(moslims/red.) niet uitsluiten, maar juist zorgen dat ze wat meer naar ons toegetrokken worden en gaan integreren in onze mooie samenleving” aldus de Dordtse lijsttrekker.

In de verkiezingscampagne heeft de Partij voor de Vrijheid nog geen extreme uitspraken gedaan en dat blijft zo, zegt Van Leeuwen. “Of ik wel bij de goeie partij zit? Ja hoor, wij willen niemand uitsluiten, maar juist het integratiedebat voeren.” Politieke tegenstanders zien van Leeuwen echter als een wolf in schaapskleren, aldus RTV Rijnmond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here