Man opgepakt na bedreigen Turkse ambassade Den Haag

0
82
Man opgepakt na bedreigen Turkse ambassade Den Haag

Man opgepakt na bedreigen Turkse ambassade Den Haag

Een man die zondagavond de Turkse ambassade in Den Haag bedreigde is in Dordrecht opgepakt. Volgens omroep West belde hij aan het begin van de avond de ambassade met de mededeling dat twee mensen een aanslag wilden plegen op het gebouw.

De Jan Evertstraat, waar het ambassadegebouw is gevestigd, werd zondagavond korte tijd afgezet door de politie. Kort daarop wist de politie het adres van de melder te achterhalen. Toen de politie bij het huis in Dordrecht kwam waar de man verbleef, kwam hij naar buiten met iets wat op een vuurwapen leek. De politie loste enkele waarschuwingsschoten en arresteerde een 36-jarige man.

Volgens de NOS zou het gaan om een verwarde man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here