Voetbalcompetitie in Turkije week stilgelegd

0
19

fenerbahceDe voetbalcompetitie in Turkije wordt voor zeker een week stilgelegd naar aanleiding van de aanslag van zaterdag op de spelersbus van Fenerbahçe. Dat heeft de Turkse voetbalbond bekendgemaakt na overleg met de clubs en de minister van Sport meldt De NOS.

“Volgens ons gaat het om een terroristische aanslag, met niet alleen Fenerbahçe als doelwit, maar de hele Turkse sportwereld”, zei voorzitter Yildirim Demiroren van de Turkse voetbalbond. “Daarom hebben we besloten alle competitie- en bekerwedstrijden deze week uit te stellen.”

Fenerbahçe heeft aangekondigd pas weer in actie te willen komen tot duidelijk is wie er achter de aanslag zit. “We zullen niet meer voetballen tot de daders van deze terroristische aanslag zijn gevonden”, zei vice-voorzitter Deniz Tolga Aytore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here