Turkse politie vindt bommen in Istanbul

0
15

polis.trBij twee winkelcentra in de Turkse stad Istanbul zijn vanmorgen bommen gevonden. Turkse media melden dat de politie twee bommen onschadelijk heeft gemaakt. De politie werd ook nog getipt over de vondst van munitie bij een bushalte. Het bleek te gaan om munitie van luchtafweergeschut meldt de NOS.

NOS-correspondent Lucas Waagmeester wijst op een tweet van ‘Fuat Avni’, iemand die claimt ingevoerd te zijn in regeringskringen: “Hij schreef vanochtend een paar uur voor de bommeldingen dat volgens hem de Turkse regering bomaanslagen aan het voorbereiden is op winkelcentra. Die aanslagen zouden bedoeld zijn om de Gülenbeweging in diskrediet te brengen”. Lees verder op NOS.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here