Buitenlandchef Europese Unie bezoekt Turkije

4
2

mogherini

Federica Mogherini, buitenlandchef van de Europese Unie, is vandaag aangekomen in Turkije. Mogherini voert onder andere overleg over het problematische toetredingsproces van Turkije tot de EU. Ze spreekt onder meer met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en noemde haar bezoek volgens Novum Nieuws ‘een sterke aanwijzing van het strategische belang van de betrekkingen tussen Turkije en de EU en onze wens om de betrokkenheid uit te breiden in het licht van onze gedeelde belangen’.

Mogherini, die werd vergezeld door de eurocommissarissen voor mensenrechten en uitbreiding, voert ook overleg over de crisis in buurlanden Syrië en Irak. Ze zal naar het grensgebied met Syrië reizen om daar met vluchtelingen te spreken.

4 REACTIES

 1. Turkije moet niet bij de EU..heeft niets te zoeken tussen de besloten christen clubje. Nu we onze vrijheid steeds meer terug aan het winnen zijn moeten we niet ons vrijheid opgeven als gevolg van toetreding tot de EU. Turkije moet op elk vlak zelf beslissingen nemen en niet opgelegd krijgen. Jammer genoeg denkt AKP hier vooralsnog anders over.

  • Ik zou de mensen van de AKP maar opsluiten en een antiEU partij oprichten. Alle andersdenkenden, christenen maar uitschakelen etc. ….. Ach… Daar is de IS toch voor? Mahootje je heb je kans alsnog hoor! Ga ervoor!!!!
   Of ben je niet de dombo die ik meen te zien in jouw agressiviteit die je ten toon spreid?

   • Ah kerel, eigenlijk is het niet eens de moeite waard om op jouw onzin te reageren, maar toch wil ik je het volgende duidelijk maken:

    Ik heb niets tegen christenen,anders gelovigen en ongelovigen..voor mij is ieder mens gelijk ongeacht zijn kleur,geloof en alles wat anders is. Aan jouw domme uitlatingen is te zien dat jij hierin wel onderschijt maakt en lang niet iedereen respecteerd.

    De IS is totaal tegenstrijdig aan mijn denkwijze en keur ik IS in zijn geheel ten strengste af. Ze mogen van mij allemaal op de brandstapel.

    Voor mij kom je over als een domme alles beter weter die nooit zelf nadenkt en geen onderscheid kan maken tussen waar en onwaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here