Nederlandse ambassade in Turkije extra bewaakt

0

ambanltrDe Nederlandse ambassade in Ankara wordt sinds gisteren extra bewaakt door de Turkse politie. Dit is besloten na de vondst van poederbrieven bij het Belgische, Canadese en Duitse consulaat in Istanbul eerder op de dag meldt het Algemeen Dagblad.

Hoewel de brieven werden bezorgd bij consulaten in Istanbul, neemt de politie volgens de krant ook maatregelen in de hoofdstad Ankara. De Turkse politie heeft daar de beveiliging verscherpt bij alle ambassades van landen die meedoen aan de coalitie die vecht tegen IS in Syrië en Irak.

“Het kan de actie van een gek zijn geweest, maar we nemen het heel serieus”, zegt de Nederlandse ambassadeur Ron Keller tegen het AD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here