Argentijnse verbazing over Turkse arbiter op halve finale

5
3

CCDe WK-wedstrijd vanavond tussen Nederland en Argentinië wordt geleid door de Turkse arbiter Cüneyt Çakir (37). Argentijnse media zijn verbaasd hierover want volgens hun heeft de toparbiter uit Istanbul wel hele nauwe banden met Nederland. Wellicht dat hij daarom in het voordeel van Nederland kan fluiten.

Volgens De Telegraaf vallen de Argentijnen over het feit dat Çakir op initiatief van zijn Nederlandse coach Jaap Uilenberg werd uitgenodigd voor een trainingskamp in Belek, begin mei van dit jaar. Het was ook voormalig UEFA-scheidsrechterscommissielid Uilenberg, die in zijn rol als adviseur van de Turkse arbiters, Çakir klaarstoomde voor de wereldtop aldus de krant.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here