Ik moet toch zelf kunnen kiezen met wie ik trouw?

0
3

yarah2Yarah, een 18-jarige vrouw van wie haar ouders graag willen dat ze gaat trouwen, schrijft in haar dagboek over een moeilijke keuze. Ze houdt heel veel van haar ouders en ze wil hen graag gelukkig maken, maar ze wil ook haar eigen leven leiden. En dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Een fragment uit Yarah’s dagboek:

“….Mijn ouders vinden dat ik met Rayan moet trouwen. Dat hebben ze vanavond tegen me gezegd. Ze vertelden dat zij en de ouders van Rayan hebbengesproken over een bruiloft en besloten dat er een groot feest moet komen. Ze weten zelfs al in welke zaal: l’Opera in Den Haag. En ook de traiteur hebben ze al uitgekozen. Het is toch van de gekke!!! Ik zat
erbij en ik keek ernaar. Ik stamelde alleen nog maar… ‘Maar ik wil
niet trouwen…”

Lees verder op: hetdagboekvanyarah.nl