Turkije bouwt de drukste luchthaven ter wereld

18
14

luchthavenIn 2018 wort de drukste luchthaven ter wereld in gebruik genomen en wel in de Turkse stad Istanbul. De luchthaven, die 150 miljoen mensen per jaar moet vervoeren, wordt door diverse architectenbureau’s gebouwd te weten De bureau’s Grimshaw Architects, Haptic Architects en Nordic Office of Architecture.

Deze bureau’s hebben de afgelopen dagen foto’s gepubliceerd die tonen hoe het gigantische project eruit gaat zien. Bekijk de video met foto’s op VIMEO of hieronder:

Istanbul New Airport from Nordic Office of Architecture on Vimeo.

.

18 REACTIES

  • En wie bedoel jij dan met jullie? En voorbode toegang of verboden toegang??… hoezo?
   Van mij mag je duidelijker zijn hoor.

 1. iedereen die tegen erdogan is, moet niet gaan profiteren van wat hij allemaal aan het opzetten is voor Turkije… deze luchthaven wordt de grootste concurrent van westerse vluchthavens en dat weten jullie donders goed en wat concurrentie is voor westerlingen betekent liegen en bedriegen om de Turkse concurrent te slopen…dus er zullen nog vele figuren als jullie komen om erdogan in kwaad daglicht te zetten… huichelaars allemaal

  • OK! Nu bn je redelijk duidelijk en kan ik het plaatsen. Ik mag hopen dat het heel goed gaat. Maar jouw redenatie mist toch wel evenwicht en kan ik niet echt serieus nemen. Jij laat je door agressie leiden en ik zet me in voor democratie voor iedere burger waar dan ook! Jij ook??

 2. het ontkennen van democratie waar al democratie is, is al beledigent genoeg, opkomen voor bepaalde figuren die niks met democratie te maken hebben met de steun van westerse en zionistische bemoeienissen die Turkije af te willen brokkelen wat er tot nu toe is gebouwd, kan gewoon niet getolereerd worden. Als je erdogan op een weegschaal zet, is de kant van zijn goede daden die hij Turkije heeft gegeven veel zwaarder dan de kant van zijn fouten en dit snappen jullie niet en de meeste Turken gelukkig wel.

  • Vanwaar jouw kanonnade richting Westen (waar je overigens deel van uitmaakt) en het zionisme? Ik zie geen enkel verband om eerlijk te zijn en deze uitlatingen zijn gevaarlijk over het randje. Echt hoor, een democratie zal geen journalisten opsluiten vanwege hun uitlatingen ook al zijn die discutabel. Dus de turkse “democratie” op dit moment staat erg onder druk mijn beste. En indien er kritiek is op een door jou aanbeden leider zou je misschien voor jezelf eens kunnen bedenken dat een ieder fouten kan maken en Erdogan dus idem dito. No problem als hij zichzelf corrigeert of zich corrigeren laat door zijn volk.
   Maar dat zie ik niet. Ik hoor hem wel zeggen dat mensen moeten worden opgehangen nota bene. Dat hoor ik geen Europese leider zeggen.

 3. Als met Turkije goed gaat. Waarom blijf je nog in Nederland. Ga toch dan terug naar Turkije! O kadar basit. Cahil insanlar.

 4. Hey Sen..Tou moar mienjong. Tis goud mit dai moie!!
  Olle plazzer. Proat eeem normaol doe. Dut moar in t’ Hollands den ken elk en ain het verstoan.

 5. Haters gonna hate. Dingen afkraken is makkelijker dan aanmoedigen ben blij voor mijn land Turkiye altijd nummer 1 go go goo !!!

 6. Wim, journalisten opsluiten? Lekker toch. Europa is democratisch toch? Hypocrieten bedoel je? Vertel mij hoe Europa Europa is geworden beginnend bij Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here