‘Istanbul passeert luchthaven Schiphol’

15
19

schipholSchiphol mag zich sinds vorige maand niet langer de op drie na grootste luchthaven van Europa noemen. Het snel groeiende vliegveld van Istanbul is de Amsterdamse mainport in december gepasseerd. Dat schrijft De Financiële Telegraaf.

Volgens de krant zat de Turkse luchthaven eind vorig jaar, met bijna vier miljoen passagiers, zelfs het Duitse Frankfurt op de hielen. Londen Heathrow en Parijs Charles de Gaulle blijven wel duidelijk de nummer 1 en 2.

Overigens is het niet duidelijk om welke luchthaven in Istanbul het artikel gaat. De stad heeft 2 luchthavens, genaamd Istanbul Atatürk en Sabiha Gökcen International Airport.

15 REACTIES

 1. Dit is geen goed nieuws voor de mensen die turkije liever de afgrond in zien glijden.

  Met de nieuwe luchthaven worden we nr. One.

  Dir zijn ontwikkelingen waar iedere turk trots op moet zijn, toch?

 2. Jah en welke politieke partij heeft dit voor elkaar gekregen?chp,mhp,vvd,sp,pvda,pvv,bla bla bla,peter edel,AKP adalet ve kalkinpa partisi,RECEP TAYY?P ERDOGAN,say my name peter say my name,hij zal jou en alle haters zijn naam laten zeggen zoals mohammed ali deed in de ring whats my name whats my name zeg het peter zeg heeeettttt:))))))))))RECEP TAYY?P ERDOGAN….

 3. Wil je even uitleggen wat je bedoelt slimmerik wat betekent ritalin?denk je dat wat jij zegt mij wat kan schelen wim,zolang erdogan er is en hij hakt jou europese slimmerikken in de pan kan het me geen ene mler schelen wat je zegt,arme sloebers die europeanen ga je eigen volk helpen man als je zo slim bent je eigen volk is aan het tippelen hier in nl

   • Wim.. Je hebt het over Hollandse meisjes met korte rokjes terwijl Amsterdammer het heeft over het politiek ongeregelde stelsel die regelmatig heeft gefaald.. Ben je het er niet mee eens dat de Nederlander eerst de problemen in zijn eigen land moet oplossen voordat hij/zei problemen in het buitenland probeert op te lossen??

    Ik weet niet of je het in de gaten hebt maar de Nederlandse politieke partijen zijn gekozen om hun beloftes die nu leugens blijken te zijn.. In tegenstelling tot de Turkse de nog meer geeft als alleen zijn beloftes, en jij hebt het over korte rokjes??

    Word me steeds duidelijker waarom het hier in NL niet vooruit zal gaan!

    • “je eigen volk is aan het tippelen hier in nl” Deze beledigende tekst nodigt uit tot uitleg en daarom mijn diagnose over de tekst van de Turk die zich Amsterdammer noemt:) seks frustraat.

     • Maar dat is toch ook zo?? Je eigen volk haalt zijn voedsel van de voedselbanken die ook weer zit te smeken om voedsel omdat ook hun te kort komen.. Het word hoog tijd dat de Nederlander beseft dat het probleem niet in het midden oosten zit, maar bij de alles beter wetende bemoeienis van bijv Nederland die zijn eigen volk constand zwaarder belast maar intussen blijft eisen dat alles betaald word.. En op tijd want anders komen er nog meer kosten bij de Nederlander die al niet kan betalen!

      Ik betaal gemiddeld 3000 euro per jaar aan zorgkosten!
      De energiekosten zijn bij ons het duurste in Europa.
      De wegenbelasting heeft inmiddels zoveel opgeleverd dat ze de komende 100 jaar genoeg centen voor de wegen hebben..
      Jou moeder zit straks in een bejaardenhuis met 1 luier per dag omdat de Griek zijn luxe niet kan betalen!
      Weet je wat het ergste is?? Eigenlijk het trieste!?
      De Turkse Erdogan word uitgemaakt als dictator terwijl deze regelmatig een referendum houd. In tegenstelling tot het Nederlandse kabinet die gewoon kei hard zegt, NEE! Geen referendum! Niet het volk, ik bepaal! En wat doe kijk?? Je maakt je druk om Erdogan!
      Op een dag word je wakker en zul je denken, hoe heeft het zo ver kunnen komen dat we nu staan te tippelen!?
      Dus ja, te begrijpen dat Amsterdammer een gevoelige snaar heeft geraakt! De waarheid is onacceptabel voor iemand die leeft in een leugen en vecht voor corruptie!

 4. Het is altijd beter je onderdrukte seksuele perversiteiten nog beter te onderdrukken dan op een kleine meisje of nog liever een kleine jongen uit te voeren he Wimpie Daar zijn jullie weer goed in, hoe dichter bij de nul hoe strakker om je … was het toch, een echte hollandse spreekwoord. BRAVO!!!

 5. Oei!! Ik heb een snaar geraakt! 🙂
  Onderdrukking van seksuele gevoelens nopen sommigen om tot zieke uitspraken en gedachten te komen en gaan dan ook over op het beledigen van gastheren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here