Doden door busongeluk in Turkije

1
12

bus.ongelukZeker 21 mensen zijn donderdag om het leven gekomen door een busongeluk in Centraal-Turkije. 28 anderen raakten gewond. Dat meldt het Turkse persbureau Anatolia. De bus was onderweg van Istanbul naar de oostelijke provincie Mus.

Bij de stad Kayseri, ten zuidoosten van de hoofdstad Ankara, raakte het voertuig van de weg, sloeg tegen een paal, stortte van een helling en sloeg om. De politie onderzoekt of sneeuw en mist een rol hebben gespeeld en of de bestuurder mogelijk in slaap was gevallen.

1 REACTIE

  1. Ik heb de beelden ervan gezien op tv en er werd gezegd dat er zomerbanden op de bus lagen waardoor de chauffeur de controle over de bus is kwijtgeraakt (waarschijnlijk in de slip) of dat ie in slaap was gevallen. De beelden logen er niet om dat er veel mensen waren omgekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here