Turkse premier Erdogan bezoekt Brussel

3
12

EU4De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan brengt maandag 20 januari een bezoek aan Brussel. Dit zal het eerste bezoek van Erdogan aan Brussel zijn na een interval van 5 jaar. Vanuit het oogpunt van de betrekkingen Turkije-EU en de Turkse toetreding wordt het daarom gezien als van cruciaal belang.

Premier Erdogan zal afzonderlijke ontmoetingen hebben met de president van de EU-Raad, Herman Van Rompuy, de voorzitter Europese Commissie Jose Manuel Barroso en Europees parlementsvoorzitter Martin Schulz. Naast deze bilaterale bijeenkomsten zal Erdogan ook een gezamenlijke brunch met de drie hebben.

UPDATE:
Een grote groep Belgische en Nederlandse Turken heeft de Turkse premier Erdogan gisteren welkom geheten in Brussel.

3 REACTIES

  1. Ja peter zie je eindelijk in dat je niet met erdogan en de akp moet dollen diy zijn de echte turken de leeuwen van anadolu nog even peter nog even europa gaat komen slijmen slijmen kwijlend en kruipend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here