Zoons van drie Turkse ministers opgepakt

17

polis.trBij een grote politie-actie tegen corruptie in Turkije, waarbij vanochtend vroeg invallen in onder meer Istanbul en Ankara zijn gedaan, zijn zeker 22 mensen opgepakt. Onder de arrestanten zijn volgens Turkse media de zoons van drie ministers. Dat meldt de NOS.

Volgens de Turkse media zijn de zoons van de minister van Economische Zaken, Binnenlandse Zaken en van Milieu en Stadsplanning opgepakt. Ook zou de topman van de Halkbank zijn meegenomen voor verhoor. De arrestaties zouden te maken hebben met de aanbestedingen van overheidsopdrachten.

17 REACTIES

 1. Dit heeft niks met Fetullah Gulen en de AKP te maken. Dit is corruptie die opgerold is. Het westen wil graag die link leggen zoals altijd.

  • Hier laat je toch wel blijken erg veel boter op je hoofd te hebben. Met andere woorden, ben je nu echt zo dom, of probeer je iets tegen te spreken wat voor iedereen (inclusief Erdogan) volstrekt duidelijk is? De tijd waarin het conflict tussen Erdogan en Gülen aan beide kanten ontkent werd is ondertussen al lang voorbij. Wakker worden Alper.

   • so what, wat er gebeurd. Dit loopt met een sisser af. Jij vindt dit prachtig natuurlijk. Moslims die elkaar te lijf gaan. Prachtig he. Nou petertje, je pret zal van korte duur zijn zoals altijd. Ren jij maar naar je linkse kommunisten en vraag ze maar of ik gelijk heb ha ha ha.

    • Peter.. Dat jij meent dat een buitenlandse “Turk” die behoorlijk wat macht bezit in Turkije & tevens de Vs geeneens kan verlaten, het beste voor heeft voor Turkije, bevestigd mijn oordeel over jou redenatie..

     Dat je haast durft te zweren dat de Turkse president een slechte zak & de extremist in de Vs een goede zak is, laat alleen maar zien met wat voor zak we te maken hebben..

     Mijn conclusie,
     Jij beseft zelf niet eens waar je het over hebt & waar je mee bezig bent.
     Zolang jij iedere gelegenheid misbruikt om Erdogan in een kwaad daglicht te plaatsen zijn jou opdrachtgevers tevreden.
     Is het immers niet zo dat hij/zei die de media bezit de waarheid creëert?

 2. Izmirliler Zijn een verlengde van de orthodoxse grieken dus izmirli jij ook heet je overgrootvader hoogst waarschijnlijk calimeros of markos izmirliler zijn geen echte volbloedige turken hahahahahahhahahahajahahaahahahhahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here