HOGIAF organiseert handelsmissie naar Turkije

0
1

eurootjesHOGIAF organiseert een handelsmissie naar Turkije, waar van 24 t/m 27 november 2013 de internationale beurs TUSKON World Trade Bridge zal plaatsvinden. TUSKON is een overkoepelende organisatie van verschillende ondernemersverenigingen uit Turkije, is vergelijkbaar met MKB-Nederland en vertegenwoordigt meer dan 55.000 Turkse ondernemers.

TUSKON opereert met ruim 150 ondernemersverenigingen in 80 provincies in Turkije en met vestigingen in Brussel, Moskou, Washington en Peking met als doel het behartigen van de belangen van de aangesloten ondernemers en het stimuleren van de Turkse economie.

TUSKON World Trade Bridge zal plaatsvinden in Istanbul en is gericht op de sectoren ’Food, Agriculture & Fast Moving Consumer Goods’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here