Turkije wint van Estland met 2-0

2
5

voetbal_turkeyTurkije heeft vanavond een goede stap in de richting van de play-offs voor het WK gezet. Umut Bulut zette Turkije tegen Estland in Tallinn na ruim 20 minuten op voorsprong. Kort na de hervatting zorgde Burak Yilmaz voor de tweede treffer.

Bondscoach Fatih Terim van Turkije hoopt dat zijn spelers een ‘alles-of-niets-interland’ maken van het duel met Nederland van dinsdag aanstaande. Turkije moet dinsdag winnen van Oranje om tweede te worden in de poule en zich te plaatsen voor het WK. Het Nederlands elftal kan zich daarom opmaken voor een verhit duel in Istanbul.

2 REACTIES

  1. Positief nieuws. Ik denk dat een kleine groep mensen die denken dat ze Turk zijn nu ziek zijn geworden. NE MUTLU TURKUM DIYENE..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here