Verbod hoofddoek bij overheidsdienst Turkije opgeheven

42
45

HoofddoekSinds gisteren is in Turkije het verbod op het dragen van hoofddoeken voor vrouwen in overheidsdienst opgeheven. Dit verbod voor vrouwelijke ambtenaren gold negentig jaar. Sommige vrouwen in Turkije wilden om die reden niet in overheidsdienst werken.

Het verbod blijft wel gelden voor vrouwen die werken binnen de rechtspraak of de krijgsmacht. Volgens de Turkse premier Erdogan is een donkere periode tot een einde gekomen. Maar seculieren zien in de nieuwe maatregel een teken van islamisering.

42 REACTIES

 1. natuurlijk,hij is een dictator die het geloof misbruikt voor zijn zieke doelen te berijken,en maar al te graag op ATA wil lijken,zal nooi gebeuren, want zijn volgelingen zijn van die domme moslims die alles doen wat hun herder wenst,ik moet toegeven dat hij goed is in manupileren, ontkennen,en zichzelf verheerlijken,die beruchte beieenkomsten voor zijn toespraak zijn mensen die vergoeding krijgen als ze komen…..zegt genoeg over deze parasiet en zijn tumor van volgelingen.

  K.ATATURK LOVER

  • Niet dat ik een groupie ben van dhr. Erdogan, maar zijn partij is nog de beste van heel het politieke landschap. Ik ga niet zeggen goed – want ik ben niet liberaal, en het stoort mij dat Erdogan maar weinig lijkt te geven om het milieu, maar er is gewoonweg geen degelijk alternatief voor zijn partij, alle andere partijen zijn niet in staat een regering te leiden, de oppositie kan niet eens door dezelfde deur. En dat hij op Ataturk wil lijken is belachelijk, dat wil hij helemaal niet, hij noemde hem zelfs een dronkaard (wat hij was btw, hij is gestorven aan levercirose). Mensen die zichzelf trouwens Atatuklover noemen neem ik al helemaal niet serieus, ja de man heeft goede dingen gedaan voor Turkije, maar hij heeft ook religieuzen, Armenen en Koerden vervolgd. Maar dat mag niet gezegd ! En uw spelling laat ook te wensen over, en dan hebt u de arrogantie om te spreken over ‘domme moslims’, zo slim bent u zelf precies niet.

 2. En zo zal Turkije steeds meer een talibanstaat worden. Op den duur zullen de vrouwen gedoemd zijn en in huis opgesloten worden. Hoofddoek is bij deze mensen een politiek statement. Ondertussen doen meest hijab dragenden wel make up op en willen ook aantrekkelijk zijn. Niets mis mee maar wel zo hypocriet als de pest.

  • als turkije een taliban staat wordt wordt het voor jou tijd om een ander land als vakantieland te kiezen. Zo.. opgeruimd staat netjes.

   • Ha ha ik wil wel wedden dat ik meer olekken dan jij heb gezien. Ik kom niet uit een dorp die afhankelijk is van de hulp van de Akp. In vorm van steenkool houtskool uitdelen. Daarom komen de midden anatoliers ook naar het westen vam Turoije om werk te zoeken of niet?

 3. Goed zo, eindelijk een einde aan 90 jaar onderdrukking van de hoofddoekdragende vrouw. Dat biedt perspectieven voor de toekomst van heel wat vrouwen op de arbeidsmarkt. Nu zijn ze niet meer gedoemd om thuis te blijven zitten vanwege een idiote achterlijke regel dat vrouwen geen hoofddoek zouden mogen dragen in overheidsdienst en semi-overheidsdienst.

 4. Kafir Turken zijn bang dat ze niet meer in hun blote kont over straat kunnen lopen… ze zijn bang dat ze geen alcoholist meer kunnen zijn… ze zijn bang dat ze straks geen hoeren meer kunnen oppikken… als men wist dat Turkije zo zou worden, dan zou er geen kurtulus savasi of canakale savasi plaats gevonden hebben, want wat is het verschil tussen geheerst worden door kafirler en leven als een kafir?

 5. Als er oorlig uitbreekt in Turkije Geen vakantie voor jou meer Alper. Grens met europa ligt in west turkije vergeet dat niet. Niet in midden Anatolie.

 6. Antitayyip beweert dat rte een dictator is maar tegelijk zegt ie ook dat ie moet toegeven dat ie goed is in manipuleren,ontkennen en zichzelf verheerlijken even iets op een rijtje zetten voor de slimme man die beweert dat ik een schaap ben die zijn herder volgt,1:iemand die zichzelf verheerlijkt op de politiek podium wordt een populist genoemd,2:iemand die ontkent in de politiek is politikaci,en iemand die manipuleert in de politiek is een goede politikaci,begrepen slimmerd als hij een dictator was zou hij die hele menigte bij taksim een kogel door de hoofd jagen en aangezien hij dat niet heeft laten doen zijn jouw beschuldigingen niks waard en nu aan je huiswerk beginnen voordat je dingen zegt

  • domme mensen denken dat iedereen die ze haten een dictator is. Hoe dom kun je nog zijn. Het valt mij op dat het altijd de seculiere kafirs zijn dit altijd maar negatief redeneren.

   • Zo te horen Alper en Amsterdommer behoren jullie tot het selecte groepje mensen die 60 jaar geleden blind achter die oostenrijkse korporaal aan zouden lopen. En je weet wat er van zoveel dommigheid is gekomen. Misschien minstens zo erg is dat je je verkondigingen vrij in Nederland kunt maken. Als jullie alles van RTE zo goed vinden gaat dan alstublieft daar de boel verzieken en maak plaats in Nederland voor mensen met wel fatsoenlijke gedachten. In plaats van hier haat te lopen zaaien.
    Tijd dat de NSA zulke sites als hier eens in de gaten hielden!!

    • @anw

     Het probleem van jou is, jij ziet het gevaar van seculiere Turken niet..zij zijn de echte agressors, van jaren 50 tot 90 dat door seculieren geregeerd werden leefden meeste turken (moslims) en koerden in angst door de corrupte regering…Erdogan maakte er einde aan, hij is dan niet perfect, maar doet in tegenstelling tot oude regeringen 100 maal beter…

    • Dat is intussen al 82 jaar hoor, En zijn toespraak van vandaag had erg veel overeenkomsten met die van de toenmalig democratisch gekozen leider van Duitsland.

 7. Wim ga jij eens snel naar je eigen site wat doe jij hier tussen de turken?
  en waarom bemoei jij met de turken?
  wil je een TURK worden?

  Hou jij je maar bezig met de Nederlandse problemen en NIET met de Turkse.

  Trouwens vraag me af…. stel je voor als ipv Akp (erdogan) Chp aan de macht was, was dan voor jou Turkije een Goede land? een beter land? en had je dan ook geen kritiek meer op Turkije en de Turken algemeen?
  was dan alles tip en top??

  WIM denk van niet!
  jij bent zoals de meeste NLers of nou AKP of CHP of wat dan ook aan de macht is jullie zullen groot TURKIJE altijd bekritiseren en helemaal als het goed gaat met MIJN prachtige land.

  Nu ga je me vragen wat ik hier in NL doe,
  NOU ik trek hier lekker de sociale dienst leeg,
  Als de gemeente het mij aanbied dan ben ik gek om te weigeren toch?

  Ben namelijk een turk en een Turk is niet gek.
  Fijne dag nog

  • Oei Alper wat laat jij je kennen zeg. O, wat een zwaktebod. Dit klinkt dus echt als “eigen volk eerst” En jouw solidariteit met de ander is ver te zoeken. Dus omdat ik zg geen Turk ben moet ik mijn mond houden. ­čÖé Dat mag je zeggen als je een echte Turk uit Turkije bent maar niet meer als immigrant best kerel. En dan nog klinkt dat dan niet democratisch. Inderdaad lange tenenprietpraat van jouw kant. Overigens is een Nederlands probleem jouw type mensen die denken dat asociaal gedrag mag. PS wen er maar aan dat ik in de discussie meedoe! LOL

   • Bedoel je met asociaal gedrag : asociaal denkwijze. Want, ik gedraag mij voorbeeldig. Heb geen strafblad. Dan bedoel je waarschijnlijk asociaal denkwijze. Dus als iemand anders denkt staat bij jou gelijk als asociaal. Is dit jouw interpretatie van democratie. Jij mag je dus negatief uiten over de Turkse premier die democratisch is gekozen. Wij mogen hier niet tegenin gaan. Als we dit toch doen dan sporen wij niet. En dan wil je nog meedoen met de discussies hier op deze website. Besef je wel dat je zo niet serieus wordt genomen en dat mensen je gaan negeren…

    • Als iemand anders denkt dan jij… is die een jood of zionist – links – aleviet – communist – kafir etc.
     Hoezo sociale denkwijze?
     ­čÖé
     En ja jouw Erdogan is nogal een manneke die graag andersdenkenden achter de tralies ziet.
     Ik heb in NL en D nog geen journalisten in de bajes gezien vanwege hun werk!
     Duh….

     • De reden dat de journalisten in turkije vast gezet worden is, dat het feit is dat zij gevaar vormen voor de samenleving…deze journalisten hebben een band met pkk of chp die graag turkije ten val wil brengen met hun propaganda en 100% leugenachtige nieuwsbron…

  • Dat met die sociale dienst is goed ha ha ha. Moet ik misschien ook doen. Als een bloedzuiger de sociale zekerheid uitzuigen. Dit is wat ze verdienen.

 8. Aan negetig jaar onderdrukking is eindelijk een einde gekomen. Diep uit mijn hart feliciteer ik iedereen die hierom blij is en wee diegenen die hierom verdrietig zijn, moge hun verdriet alleen maar toenemen. Beste Turkse broeders en zusters jullie zijn er nog niet, bevrijd de rechtspraak en de krijgsmacht.

 9. Ik zou graag even willen vermelden dat mijn hoofddoekdragende moeder zich in haar vrije tijd liever bezighoudt met het snoeien van haar bonsai-boompjes, en niet met het geselen van homoseksuelen. En mij stenigen als ik een knierok draag doet ze ook niet. Ho maar – zou het kunnen dat religieuzen en hoofddoekdragende moslima’s (diegenen die hun religie correct belijden althans) OOK maar gewone mensen zijn, met wensen, dromen en toekomstplannen ? Het zal toch niet zijn ! Met vriendelijke groet.

 10. Zonder Ataturk was er geen Islam geweest. Zou bijna denken was hij er maar niet geweest. Dan waren we misschien werkelijk bevrijd geweest.

 11. indien redenatie Yusuf correct zou zijn ÔÇŽ zou dat betekenen dat de mensen met foute uitlatingen over NL en haar regering dus ook achter de tralies zouden horen!
  Dan wordt het erg stil op deze side want het merendeel is er mee eens dat de journalisten in TR in de cel horen en ventileren onbegrensd de idioterie van Erdo en zijn kliek.
  Ik prijs me gelukkig in NL te wonen en ongelukkig met het feit dat er nog steeds zo’n stel middeleeuwse boeren in het Hollandse zijn en nog niet terug is naar de bergen. Altzheimer wordt de oplossing?

 12. Wim dacht dat jij beetje slim was of je doet alsof
  DE NEDERLANDSE media word GOED gemanipuleerd hier in nederland.
  denk jij dat nederlandse journalisten zomaar iets kunnen schrijven wat ze willen?
  ook al schrijven ze het denk je nou echt dat het word gepubliceerd???

  TURKIJE is anders meeste journalisten zijn freelancers (trouwens iedereen kan in Turkije journalist worden) ze krijgen geld als ze nieuws hebben.
  Dus als ze nieuws hebben is het goed als ze niks hebben dan verzinnen ze het wel EN dat is NIET GOED!!

  En Wim jij zal over paar jaartjes niet meer zo blij zijn want ik kan je verzekeren dat TURKIJE in EU komt (niet dat ik dat wil) dat is allaaaang al besloten dan zal je al die middeleeuwse boeren zelfs in je familie krijgen ben benieuwd hoe je dan gaat voelen.

  Ga maar slapen nu want je moet weer vroeg op, Ik en de rest van de europese landen wachten op je salaris.

 13. wat heb jij toch met “foute uitlatingen”. Mensen mogen dus niet anders denken van jou, want dan zijn ze “fout” bezig. Probeer een beetje respect te tonen voor andersdenkenden dude

  • Nou Alper de TR journalisten hebben volgens erdo foute uitlatingen genoteerd en zitten nu achter de tralies. Zij mogen dus van jouw Erdo niet opschrijven wat ze ervan vinden. En nogmaals … In NL niet denkbaar. En ik vind dat men daar de vrijheid voor mag hebben evenzo als de uitlatingen die jij hier noteerd. Ik daarentegen mag die dom vinden en zal jou niet laten opsluiten. Dat heet tolerantie !
   En het heerschap met zijn geleende naam hierboven ………Het issue is “vrijheid van meningsuiting” en niet de kwaliteit van de journalist! S.V.P. Even goed lezen en overdenken voordat je weer iets schrijft.

 14. OOOO wim was de issue vrijheid van meningsuiting??

  Dus ik mag hier in nederland Alles over Hitler zeggen? en ook over Anne Frank? en over de koning?

  Alleen wel negatieve dingen over Hitler positieve dingen over anne frank en ook positieve dingen over de koning ANDERS mag het niet, toch???

  ik weet nog pas geleden dat je niet mocht protesteren over de NL koninkrijk werd je gelijk opgepakt in Amsterdam, en achteraf bleek dat het om een ‘foutje ging’ van de politie
  net als preventief mensen in de cel zetten zodat ze niet gaan demonstreren tegen de koninkrijk.

  dat bedoel je zeker met vrijheid van meningsuiting.

  Nou geef me dan maar Turkije daar mag ik demonstreren over alles en nog wat mits je een vergunning heb en niet de boel loopt te verzieken.

  Ben benieuwd of je antwoorden hiervoor heb

  • Nou mijnheer nieuwe AtaErdo. Geef mij de naam van een journalist die in NL gevangenis zit vanwege geschreven stukken in de pers over welk onderwerp dan ook!
   Noem een naam van iemand die langdurig achter de tralies zit vanwege demonstreren.
   Ik ben n.l. nieuwsgierig wie dat zijn!?
   En ja, je kan hier gearresteerd worden en voor onderzoek mee moeten naar het bureau. Indien je de instructies van een agent niet opvolgt heb je trouwen ook een kans het bureau van binnen te zien of een bekeuring te kunnen ontvangen.
   Er zijn in Arnhem inderdaad jongelui geweest die bijv. dingen over joden hebben gezegd die niet geaccepteerd zijn en deze zijn nimmer achter de tralies beland. Tsja… wat is vrijheid?

 15. Meneer TURKhater goed lezen he,
  Die NL journalisten zitten niet in de cel omdat ze NIKS kritisch kunnen schrijven en/of omdat het nooit gepubliceerd word!!

  ERWIN LENSINK is bijna 2 jaar lang opgesloten gezeten voor die kleine waxinelicht houder die hij naar de goudenkoets had gegooid, dat is bijna dezelfde straf als voor een iemand gehandicapt slaan.

  En voor het inhuldiging van de nieuwe koning werd hij opnieuw gearresteerd (met een smoesje) zodat hij niet kon demonstreren.

  KIJK wim dat is JULLIE vrijheid van meningsuiting

  Noem jij mij maar 2 Turkse journalisten die onterecht vast zitten.

 16. De Nederlands-Turkse journaliste F├╝sun Erdogan is veroordeeld tot levenslang oetlul! Nederland heeft jou en je familie een kans gegeven en indien je Nederland zo’n verschrikkelijk land vind houd dan de eer aan jezelf en verhuis naar dat O. zo democratisch Turkije.
  Man man koop een bril en hoorapparaat en laat de juiste info binnen en denk eens zelf na i.p.v. psychopaten na te praten.

 17. Ze zitten allemaal vast met een geldige reden. Het zijn communisten die de turkse staatsveiligheid ondermijnen. Ik hoop dat ze allemaal levenslang opgesloten blijven. Ja Wimmie, het zijn “foute nep journalisten”. Die heb je in NL niet heee.

 18. Hey wim omdat je dus geen 2 echte journalisten zijn naam niet kon vinden ga je opeens schelden van frustratie, ZIELIG hoor MAAR ook wel grappig LOL.
  Wat bedoel je met NL heeft mij en mijn familie kans gegeven?? Welk kans??
  Ik heb al eerder aangegeven waarom ik hier in NL ben namelijk de sociale dienst leegtrekken en het lukt me aardig goed! Bedoelde je soms DAT met NL heeft mij een kans gegeven, Nou die kans heb ik zeker gepakt.
  Een bril en een gehoor apparaat heb ik niet nodig Wim ben geen oude LUL net als jou, Ik weet precies waar ik MIJN informatie moet halen en DAT is ZEKER niet de NL media!!!!

  En die fusun erdogan en de rest mogen ze van mij ophangen. wat ze verdienen!!

 19. Turkije ambieert een Tweede Ottomaanse Rijk!

  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, cre├źert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra.┬á

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

  De arm van Turkije gaat ver! 

  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de kleine EU landen. Turkse geheime dienst (MIT) rekruteert steeds meer jonge Turken in Nederland! Het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland vormt een gevaar!
  In een toespraak op 10 april 2012 zei R. Tayip Erdogan, dat de Turken binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zullen overnemen.┬á“Wij hebben al miljoenen landgenoten in Europa.We zijn jong, Europeanen zijn vergrijsd! Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de Turken de overwinning zal schenken over Europa! op 2071 wordt uiteindelijk over het lot van Europa beslist, net als op 1071 het lot van de Byzantijse rijk…(1071 Battle of Manzikert, turken verslaan Byzantijnen; en veroveren een groot deel van Andalusi├ź.) wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 150 miljoen bijkomen….” De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst!┬áislamitische bewegingen onder leiding van hun machthebbers, maken gebruik van de instabiele situatie door spanningen te verscherpen in kleine EU landen:er┬áworden steeds meer en meer moskee├źn, islamitische centra’s met duizenden mensen, koran schools gebouwd om de oorspronkelijke bevolking af te schrikken en te laten vertrekken!┬áDeze hardliners zijn voornamelijk salafisten. Turkse staat, steunt de salafistische organisaties in Nederland.

  Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdo?an.┬á

  Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen┬áland worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en ge├»ntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te laten gelden!┬á

  De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskee├źn bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die in Nederland via immigratie en hoge geboortes van ge├»ndoctrineerde Turken een eigen enclave willen cre├źren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen.┬á

  De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskee├źn. Turkse islamitische elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland. Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e Kamer, en die als een soort aparte Turkse nationale zal vormen. Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt.┬á

  Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing, veel Nederlanders moesten hun geboorteplaats verlaten! Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ╦ťimmigrant╦ť verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli G├Âr├╝s, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, zetten hun politieke en ideologische activiteiten ongestoord voort: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, S├╝leyman-beweging, Milli G├Âr├╝s, Diyanet en de Fethullah G├╝lenbeweging die de “Turkse diensten” in Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cli├źntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”.┬á

  Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen  geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

  De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Te gek voor woorden! 

  De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

  Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskee├źn of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan.┬á

  Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke idee├źn worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.
  Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeni├źrs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen.┬á
  Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
  De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeni├źrs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken.┬á

  Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven !

  Waarom is het integratieprogramma in Nederland mislukt?

  Op het gemeentehuis en bij de Sociale Dienst zijn er folders in het Turks en Arabisch over hoe je een uitkering kunt aanvragen. Er zijn nog steeds verplichte islamitische namenlijsten bij de gemeente loketten!
  Nederlandse lessen voor nieuwkomers met een islamitische achtergrond doen we voor mannen en vrouwen gescheiden, net zoals zwemmen. Hoofddoek supporting vanuit corrupte Politieke partijen die ook verkiezingsposters in het Turks of Arabisch drukken en we zijn op zoek naar agenten die Turks of Arabisch spreken.
  Afgelopen decennia heeft de Nederlandse overheid honderden duizenden moslims binnen gelaten, terwijl hier klassieke industrie heel snel aan het verdwijnen is!.
  Vervolgens mobiliseert men hele staats apparaat om ge├»mporteerde werklozen te verzorgen met de gratis uitkeringen, verblijfsvergunningen en dubbel paspoorten. Vervolgens ging men kijken wat ze met een hoop kansarme parels aanmoesten. En daar betalen we nu de rekening voor, en die is hoog. Een kamertje in de gevangenis is duurder dan een luxe kamer in het Hilton in Amsterdam. En dan hebben we het nog niet over advocaatkosten, re-integratiekosten, huisvesting, uitkeringen, hoge verzekeringspremies door criminaliteit, het gevoel van onveiligheid op straat, en ga zo maar door. De cijfers worden er niet beter op, ondanks honderden miljoenen euro’s gespendeerd aan projectjes, buurtvaders, straatcoaches, gratis kickbokslessen, taallessen enz enz. Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ?

  Geen wonder dat de belastingen voor de zoveelste keer omhoog moet door een graai in uw vakantiegeld. De kosten voor onze kansenparels nemen alleen maar toe, en er is totaal geen strategie of vooruitzicht dat dit de komende decennia gaat verbeteren. Erger nog, de weegkijkers zorgen er alleen maar voor dat de situatie verder verslechterd.

  Laten we maar goed uitkijken voor discipelen van Erdogan. Die zijn net zo stiekem als alle andere politici bij elkaar.

  Erdogan wilt meer Turken bij de Nederlandse overheid; er moeten meer Turken bij de Nederlandse politie, justitie en onderwijs. etc. Gemeenten krijgen steeds meer hoofddoek ambtenaren! AKP wilt dat deze Turken het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie. Vrouwen, volgens Erdogan, moeten hun plaats goed kennen, namelijk dat zij broedmachines zijn, dat ze er alleen maar voor zorgen dat ze zoveel mogelijk kleine jongetjes op de wereld zetten. Dictator Erdogan heeft herhaaldelijk gezegd dat elke moslima minstens 5 koters zou moeten werpen om Europeanen te kunnen elimineren! Tayip Erdogan stimuleert moslima’s om minstens 5 kinderen in Europa, in Turkije heeft hij over minstens 3:baren, baren, baren, minimaal dit, minimaal dat…, En het is bekend dat dictators gek zijn op de zoontjes, omdat dit een macht instrumentje is om de bevolking onder de knoet te houden. De EU steunt Turkije met honderden miljoenen euroÔÇÖs per jaar; de Turken zitten op de burelen van de EU en Erdogan kondigt door Turkije geleid islamitisch┬áwereldrijk aan. Erdogan belooft en garandeert van alles, honderden duizenden Turkse religie ambtenaren (diyanet, milli gorus etc..) zouden klaar staan om deze jongetjes op te voeden. Erdogan is niet beter dan de ISIS leider! Hij heeft ca. 150 000 “godsdienst ambtenaren” gemobiliseerd, Nederland stikt van deze fundamentalisten, ze krijgen extra uitkering van Nederland, hebben speciale paspoorten. Islamitische militanten, die meestal onder de naam “imam” rondlopen, hebben speciale privileges. Islamitische Godsdienst legertjes worden steeds machtiger in Nederland…! Bijna alle Turkse organisaties in Nederland vallen onder dit soort Turks-islamitische legertjes!
  Zolang Turkse staatspolitiek, door het land gestuurde structurele indoctrinatie, hier in Nederland operationeel blijft, worden alle nieuwe generaties van de Turken, niet alleen anti-nederlands, maar in de toekomst kiezen ze zeker voor de jihad tegen Nederlanders! Nu zien we enorme toename bij de rechtsstudie. Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije: door al die islamitische rechten studenten zal over aantal jaren onze rechtspraak worden overgenomen. Waar we nu zitten met de ellende van huidige rechters, sta je over 5 jaar voor de ISIS rechter… Blijkbaar kan het nog erger…Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’.┬áNog even, dan zitten Turkse marionetten in ons kabinet en kan Erdogan of zijn opvolger helemaal aan de touwtjes trekken hier in Nederland. Maar alle naivelingen die het prima vinden dat deze Turken in Nederland op belangrijke positie komen in de regering van de staat der Nederlanden, hebben het voor het zeggen. Je gilt dat je wordt gediscrimineerd en alle geiten wollen sokken duikelen over elkaar heen om je te helpen en de meerderheid te schofferen (zie ook zwarte piet)De minderheid regeert!

  En wat krijgen wij, nettobetalers, ervoor terug?

  Wat krijg je ervoor terug. Het zijn hele etnisch-religieuze groepen, inmiddels aangegroeid tot een complete bevolkingslaag, die een gespannen verhouding hebben tot de maatschappij, van licht antagonisme tot openlijke vijandschap aan toe. Massa hoofddoek vrouwen die met de jihadistische uniformen de wijken bewolken, mega moskee├źn, AL-Qaede leden die hun kinderen trainen, onbeschofte taxichauffeurs, shoarmatenten met echt vieze shoarma, mannen in jurken die op de grond spugen, Maffia bendes die drugshandel controleren, Turkse organisatie die werken voor Erdogan en die zoveel mogelijk subsidie binnenhaken, avondvullende uitzendingen van opsporing verzocht, dagelijkse ergernis van miljoenen Nederlanders. Tja, best wel goed die massale import van kansloze lossers… Zeker nu al die ongeschoolde arbeid wordt weg geautomatiseerd heb je er helemaal niets aan.

  Nu nog begrijpen dat 3e en 4e generaties meer radicaliseren vanwege de doodcultus, genaamd islamitische heilige oorlog;Jihad! We zijn onderweg. Het was niets, is niets en het maximale dat ze ooit te bieden zal hebben is tolerantie onder hoogspanning…
  En het gaat gewoon verder. Het is nu overduidelijk geworden dat de 4e en ook 5e generaties van Marokkanen, Somali├źrs, Antillianen en Turken helemaal niets in de melk te brokkelen hebben. Kortom, er moet gedacht worden aan een terugkeer.

  Je hoeft geen genie te zijn om dit te zien!

  What you want is what you get!

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans, W. Karmann

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here