“Turkije zal boeten voor steun aan Syrische rebellen”

4
5

AssadDe Syrische president Bashar al-Assad heeft Turkije gewaarschuwd dat het land een zware tol zal betalen voor de steun die het zou verlenen aan rebellen die Assad willen verdrijven. Dat zei hij in een interview voor de Turkse tv-zender Halk meldt de Belgische site Demorgen.be.

Assad beschuldigt Turkije ervan “terroristen” te herbergen aan diens grens met Syrië en waarschuwt dat die zich snel tegen hun gastheren zullen keren. Ook noemt hij de Turkse premier Erdogan “overdraagzaam” en zei hij dat Ankara toelaat dat terroristen de grens met Syrië oversteken om er het leger en Syrische burgers aan te vallen.(Bron: Demorgen.be)

4 REACTIES

 1. laat me toch niet lachen.
  DUS daar zitten alle schurken! Voor wie moeten de Turken dan bang zijn??

  Gewoon de grens dicht. Maar dan ook potdicht. Verhongeren ze wel vanzelf
  Net zoals Armenië. Dan smeken zij ook of de grens weer open mag.

 2. Jullie hebben dus niet in de gaten dat jullie families kapitalen betalen zodat Erdogan en zijn kliek Syrische terroristen in bepaalde wijken van Istanbul en in Izmir kan installeren zodat hij bij een volgende verkiezing alvast een miljoen stemmen heeft.

 3. Ja, IK! ben berijd om kapitalen te betalen voor Edogan ,zolang hij maar aan de macht blijft. Raar he. En ik heb totaal niet te maken met de islam oid.

  Doen ze in NEDERLAND ook. Kratjes bier uitdelen om op foute partijen te stemmen. Maar dat heb jij natuurlijk nooit gelezen. Is ook niet belangrijk voor jou.

  Nederlanders zijn DOL op minderheden….. Als ze maar ver weg blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here