Hagenaars mishandeld in Turkije na klacht over horloge

1
3

polisTwee Haagse agenten zijn mishandeld tijdens hun vakantie in het Turkse Didim. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De man van het verloofde stel kocht voor 24 euro een waterdicht horloge in de winkel Star Time. Eenmaal in zee bleek het echter niet waterdicht te zijn, aldus de surveillant die terug ging naar de winkel.

Daar claimde de chef dat het uurwerk gewoon functioneerde en dat de Nederlander loog. Die hield echter voet bij stuk en eiste zijn geld terug. De zaak escaleerde en de man werd door winkeliers met honkbalknuppels en stokken in elkaar geslagen, zijn vriendin kreeg een kopstoot en heeft nu drie hechtingen in haar wenkbrauw.

De Turkse geweldplegers zijn opgepakt en beboet. Lees verder in Het Algemeen Dagblad.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here