Premier bij eerste test metro Marmaray-project

4
12

Mar.ErdDe Turkse premier Erdogan was gisteren aanwezig bij de test van de metrolijn onder de Bosporus. Dit Marmaray-project, een onderwater tunnel die de Aziatische en Europese kust in Istanbul met elkaar verbindt, moet 29 oktober worden opgeleverd. De eerste test vond plaats bij Kadiköy aan de Aziatische kant van de Bosporus.

Erdogan noemde het niet het project van ‘de eeuw’, maar een project door ‘de eeuwen heen’. “Het Marmaray project was een 150-jaar-oude droom die onze voorouders hadden. Het is aan ons om het te voltooien. We zullen reizen tussen continenten, van Azië naar Europa en terug naar de Aziatische kant. Tegelijk zal het de Beijing-Londen spoorlijn verbinden” aldus de Turkse premier.

4 REACTIES

 1. Nederland kan niet meer bouwen door de crises..
  Doordat er niet meer zo veel word gebouwd zijn er veel bouwvakkers werkloos..
  Deze bouwvakkers nemen werk in een ander branche waardoor er daar weer minder werk voor de des bestemmende overblijven..
  Zo gaat het maar door..

  Ipv dat ze het bouwen en opstarten versoepelen zodat meer mensen kunnen doen wat ze willen, verzwaren ze de lasten..
  ..
  In Turkije bijvoorbeeld betaald men per jaar bij lange na niet wat men hier moet betalen terwijl Turkije al zijn energie invoert vanuit Europa..
  ..
  In België betaald men bij lange na niet aan de zorg wat wij in Nederland betalen..
  Daar is de zorg net zo goed!
  ..
  Grote bedrijven die met regelmaat een boete krijgen omdat ze zich niet aan de regels houden, blijven bestaan.. Terwijl steeds meer mensen beduveld worden door deze maatschappijen & zo financieel flink achteruit gaan..
  ..
  Uiteindelijk als je vergelijkt, doet Turkije het stukken beter als europsche landen..
  Wekelijks nieuwe projecten..
  ..
  Steeds meer geld voor de mensen..
  Woonlasten steeds goedkoper..
  Etc..
  Etc..
  ..
  Dus, wie zijn dan de falende politieke leiders uit de europesche landen om de Turkse president die in 10 jaar meer heeft bereikt als de turkse leiders tijdens 1912 & 2000, te veroordelen!
  ..
  Ik kan niet wachten tot ze Istanbul gold bayrampasa af hebben..
  Schijnt dat de volgende in bodrum word gebouwd..
  Malaise heeft al gevraagd of ze daar ook willen bouwen..
  Ben benieuwd welke landen in de rij gaan aansluiten..
  (Voor het volk wat niet begrijpt waarom dit goed is.. Zo stimuleer je de economie, door werk te leveren!)

 2. Dekschip…het is maar een optelsom aan cosequenties…dat wat er nu gebeurt in Turkije kan ook alleen maar door het betreden van zoveel wetten, regels, grenzen en het nemen van onnoembare risico’s…tijdsbom…en dan is het nog zwak uitgedrukt! ik raad jou en alle anderen aan om naar Eukumenopolis te kijken. het zijn de feiten! de keerzijde!

 3. Die falende politieke leiders in Europa zijn een clubje alchoholisten,pubers zoals Mark rutten die denken dat ze wat zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here