Weer protesten tegen regering in Turkije

3
1

Weer.protestHet protest in Turkije tegen de regering van premier Recep Tayyip Erdogan is afgelopen weekend onverminderd doorgegaan. Zaterdagavond trad de politie in Istanbul opnieuw hardhandig opgetreden tegen honderden demonstranten die probeerden het Taksimplein en het Gezi-park te bereiken. In hoofdstad Ankara zijn elf mensen opgepakt en in Anatolië kwam het tot straatgevechten tussen demonstranten en politie.

Volgens de Belgische website www.hbvl.be is de dreigende veroordeling van prominente activisten van de al weken aanhoudende anti-regeringsprotesten, de achtergrond van de nieuwe betogingen. De activisten dreigen vervolgd te worden wegens het “oprichten van een terroristische beweging” en zeggen dat ze tijdens hun opsluiting door de politie zijn mishandeld. Lees verder op www.hbvl.be.

3 REACTIES

  1. Zij zullen leren dat erdogan de baas is,als het niet luisterend gaat dan maar hard heel hard,they will learn it,erdogan is de baasssss punt uit.erdogan is de poetin van turkije voor diegene die het nog niet weet!!

    • Turkije is geen dictatuur. Erdogan’s wil is niet wet. In een democratie moet je leren naar het volk te luisteren of opstappen en plaats maken voor iemand die dat wel kan. Erdogan kan het overduidelijk niet.

    • Als rasAmsterdammer krijg ik ietwat de maagzuur van jouw onbenullige commentaren. Nou is dat niet zo erg als je jezelf “Erdoganfan” zou noemen maar als een zg “Amsterdammer” zo’n idiotie ventileren daar krijg ik de pullen van “lulhannes” . Het is nogal nebbish om over zionisten te ouwehoeren als amsterdammer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here