Premier Erdogan noemt Turkse politie helden

20
6

politie.heldenDe Turkse premier Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag de politie agenten die tijdens de meer dan drie weken durende protesten optraden, als helden geprezen. Dat schrijft het Nieuwsblad.

Volgens de krant zei Erdogan dat de agenten ‘geduldig en gematigd’ te werk waren gegaan tijdens de protesten. “Onze politie heeft een heel belangrijke, heel moeilijke test van de democratie succesvol doorstaan”, zei de premier vandaag in de politieacademie in Ankara. Bron/Lees verder: nieuwsblad.be.

20 REACTIES

 1. Helemaal mee een. Ik woon al behoorlijk wat jaartjes in de metropool Istanboel en wat mij altijd op is gevallen is de manier waarop politie met publiek omgaat. Nog nooit een onvertogen woord van ze gehoord bij bijvoorbeeld een controle. Ze staan je altijd vriendelijk te woord, zelfs als je een bekeuring krijgt en je boos wordt. Is er iets niet goed aan je auto en je krijgt daarvoor een (betaalbare) boete, waar je ook nog eens een fikse korting op krijgt als je die binnen een bepaalde termijn betaald, krijg je een briefje mee wat je in je auto kunt leggen om aan een volgende agent te laten zien in het geval je tijdens dezelfde route nogmaals wordt aangehouden voor hetzelfde feit, zodat je niet dubbel bekeurd wordt.
  Wordt iemand in de boeien geslagen dat kun je ervan op aan dat dat niet voor niets is.
  Ik heb in Nederland wel anders gezien hoe politie met publiek omgaat en tegenwoordig is het helemaal een ramp. De gemoedelijke wijkagent met de fiets aan de hand is al heel wat jaartjes verdwenen.

 2. Hiep hiep… Hoera..
  Hiep hiep.. Hoera…

  Zo is dat Erdogan.. Dit onderschijt jou van de rest..
  Jij buigt niet door druk, kei hard overeind vast voor de waarheid..
  Dit hebben we nodig.. Niet iemand die geen stand houd tegen buitenlandse politiek.. Niet iemand die Turkije afhankelijk wil houden van Europa.. Niet iemand die als een blinde huppelt in naam van ataturk.. Erdogan.. Turkije heeft jou, net als jij de Turken nodig hebt, nodig!
  ..
  Peter.. Hiep hiep…… HOERa!!!

 3. Zo is het mensen, Nederland mocht willen zo’n minister-president te hebben. Respect voor Erdogan! Kunnen andere landen een voorbeeld aan nemen.

   • Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen.. Volgens jou moet ieder die anders denkt als jij hulp ontvangen.. Ooit bij stil gestaan dat jij misschien diegene bent die hulp nodig heeft?

 4. Democratisch??????? Alsjeblieft zegg,Iran is niet democratisc,Turkije is niet democratisch,die niet die niet,jaaaa alleen Europa is democratisch,ga toch heen zeg Wim,Erdogan is gekozen door het volk,als je dat niet democratisch vindt, dan moet je even langs een dokter

  • Ja pseudo-Amsterdammertje, dat jij denkt dat Erdogan democratisch handelt is een gebrek aan ontwikkeling bij de groep waar jij onderdeel van uitmaakt. Enig kritisch denken over eigen gedrag is onbekend en als anderen je erop attenderen snel op de teentjes getrapt.

 5. Ik ben niet op me teentjes getrapt,kom jij lekker even je eigen calvinistische volk hier wat wijsmaken hier slikken ze alles en protesteren ze nooit en lopen als schapen achter hun partij aan,ik ben een overtuigd akp er is daar wat mis mee?ik sta met trots achter akp en vooral achter king Erdogan wat mis mee?helaas ben ik ook een beetje besmet met jullie calvinistische trekjes en ben een schaap geworden wat mis mee?jou hele volk is hetzelfde,het enige waar ik me aan erger is die schijnheiligheid van jou en Peter , als jij alles in Turkije volgt zal je ook wel hebben gezien/gehoord dat king Erdogan ook eerlijk zegt dat hij erop zal letten om ook de minderheid aandacht te geven, er zijn ook een hele hoop onderwerpen waar hij aan toegeeft dat ie dat minder heeft gedaan,maar volgens jou moet een man als Erdogan gaan janken op tv,nee sorry het is een man met stijl en charisma,het is geen Harry Potter ala Balkenende,het is geen Pipo die nog bij zijn mammie woont ala rutte,maar aaaaltijd kritiek kritiek,kijk en daar kan ik dus niet tegen wimpie,in Turkije moet je hard zijn in de politiek, als je daar in de politiek wilt kan je erop rekenen dat dat je dood wordt,hier in nl sta je al op de voorpagina als Wilders tegen Rutte zegt hey joh doe s normaal man hahaahahhahahahahahaha wat een lachertje die den haag dats het verschil wimpie,turkije is een land die bijna alle landen wel willen verover wimpie denk je dat we daar een leider willen hebben die op Harry Potter lijkt daaaacht het niet…lekker bijdehand,slim,dat is wat we willen,kijk maar naar wat youtube filmpjes hoe die les geeft aan die zuiplappen in Brussel, en aan Peres van Israel aach wimpie k ga hier niet door met jou,succes met je teksten, kom je volgende week ook naar Düsseldorf pro Erdogan meting dan zul je s wat zien wimpie

  • Deze retoriek heb ik van de fascisten reeds gehoord jochie! Ondertussen toch uit de ruif van de NLers komen eten? Het verschil tussen jou en mij is dat er bij jou alle respect ontbreekt voor anddersdenkenden. Evenzo het slaafse volgen van cowboy Erdogan met zijn achterdocht naar USA-Israel en EU. manmann leer toch eens zelf denken en te genieten van al het mooie.

   • De pot verwijt de ketel, Wim, jij hebt ook absoluut geen respect voor iemand die anders denkt dan jij gezien jouw reacties. Je verwijt een ander wat jijzelf ook doet, het slaafs volgen van EUroUSraël.

 6. En ja hoor daar komen weer de opmerkingen die ik van racisten heb gehoord,je snapt het niet helemaal ik ben aan het genieten pannenkoek de laatste 10 jaar met akp,over het ontbreken van sympathie aan andersdenkenden kan ik het zelfde tegen jou zeggen,even voor de duidelijkheid je kiest voor een leider om die vervolgens dan te volgen of heb je liever dat we net als Libië en Egypte en Tunesië worden?ja hè!!,dan kunnen ze lekker aan tafel bij Pauw en Witteman of bij Jensen of in Hollywood een film over ons maken en over ons geinen, wat betreft genieten van al het mooie hoef ik echt niet van een saaie Hollander te leren,zie de keuken van Turkije!!:)) dats al 1 voorbeeld, en zie de keuken van eehmmm Holland,en voor jou is het nog steeds meneer cowboy Erdogan,e Wim ga je hondje ofzo uitlaten en dan zijn poep opruimen in een poepzakkie ,zo bang en zo trouw als een slaaf aan de overheid kom op zeg de meest gierige volk die mij wil leren om te genieten van al het mooie hahahahahahahaahahahahahhahahahhahahahah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here